Oorspronkelijk

een Zwitserse creatie

Het verhaal van Laurastar begint met haar oprichters, liefhebbers van mooie materialen. Hun passie leidde tot de oprichting van een unieke wereld, gemaakt van Zwitserse schoonheid en technologie.

Schoonheid & perfectie

Mooie kleding en technologische perfectie werden al snel het motto van Laurastar. Met één doel voor ogen: dit voor iedereen toegankelijk te maken. Alles begon toen de oprichter met een Italiaanse ingenieur ging samenwerken. De één had van schoonheid zijn motto gemaakt, de ander had een ideaal: ervoor zorgen dat de technologie, die tot dan alleen voorbehouden was voor professionals, toegankelijk werd voor iedereen.

De eerste uitvinding van het Zwitserse merk was een strijktafel waarin een professionele stoomgenerator was geïntegreerd. De stomerij voor thuis voor een ongeëvenaard resultaat en gebruiksgemak. Het succes was onmiddellijk en is dat altijd gebleven.

Vandaag bestaat Laurastar al meer dan 35 jaar.

De producten van dit internationale merk worden naar meer dan veertig landen geëxporteerd. Daardoor heeft het bedrijf de status van wereldleider op het gebied van professionele strijksystemen voor particulier gebruik bereikt.

Schoonheid
creëren

voor u

Strijktechnieken revolutioneren, dat is het ideaal van Laurastar. Haar Zwitserse onderzoekers en ingenieurs innoveren continu, zodat hoogwaardige technologie bij u thuis zijn intrede kan doen. De professionele zool, de exclusieve stoom, de actieve strijktafel: gaandeweg is er een heel nieuwe manier van strijken ontstaan, waardoor schoonheid samengaat met eenvoud en uw kleding gaat stralen.

Alle strijksystemen van Laurastar hebben één doel: u, als particulier, moet eenvoudig een uniek en professioneel resultaat kunnen verkrijgen. Om dit te bereiken heeft het merk de voordelen weten te verenigen van een exclusieve actieve Laurastar strijktafel, uitgerust met een aanzuig- en opblaassysteem, een geïntegreerde professionele stoomcentrale en een professioneel strijkijzer – een andere exclusiviteit van Laurastar.

Zwitserse vakkennis

het toppunt van elegantie

Laurastar is er trots op om via haar producten de waarden van kwaliteit, van precisie en esthetiek te weerspiegelen, die van Zwitserland een land hebben gemaakt dat wereldwijd bekendstaat vanwege zijn perfectie. Sinds meer dan 35 jaar besteedt het merk de grootste zorg aan haar producten, zodat deze overeenkomen met uw verlangen naar schoonheid en perfectie. Zo zijn het professionele strijkijzer, de actieve 3D-zool of de ultrafijne stoom allemaal unieke uitvindingen afgestemd op een prettige dagelijkse gang van zaken.

Omdat Laurastar hetzelfde gevoel voor esthetica heeft als u, stellen haar Zwitserse ingenieurs elke dag alles in het werk om de tendensen van morgen te voorzien. Of het nu gaat om de vormen, de kleuren of de ergonomie van de producten, alles is zo bedacht dat schoonheid en eenvoud samengaan.

  • STOOM-PULSEN
  • Actieve 3D-zool
  • Professioneel ijzer

De laurastar Magic
meer dan een miljoen verkochte exemplaren

De Laurastar Magic, een Zwitserse innovatie, was het eerste strijksysteem voor particulieren dat beschikte over een strijktafel met een aanzuig- en opblaassysteem dat valse plooien voorkomt en de materialen beschermt.

Deze Zwitserse techniek werd in 1996 op de markt gebracht en maakt het sindsdien mogelijk om voor al uw kleding en stoffen te zorgen; een ware revolutie, voor iedereen die graag wil dat kleding mooi is en vooral dat kleding mooi blijft.

Als paradepaardje van het merk is de Laurastar Magic meer dan een miljoen keer verkocht. Met de creatie van de productlijn Laurastar Go is dit strijksysteem nu verder ontwikkeld.

Laurastar krijgt prijzen

voor de ontwerpen en innovatie

Laurastar heeft haar producten altijd ontwikkeld met innovatie en optimale ergonomie voor ogen. Dit beleid heeft het merk vele prijzen bezorgd, zowel voor het ontwerp als voor de technologische ontwikkelingen. Al meer dan 35 jaar besteden de onderzoekers, ingenieurs en ontwerpers van Laurastar de grootste zorg aan hun producten, zodat deze aan al uw verlangens voor schoonheid en perfectie voldoen.

In 2002 krijgt Laurastar de red dot Best Design Award toegekend voor de groene Steamup en in 2003 de Product Design Award van IF voor de gele Steamax. In 2013, het jaar van de ultieme erkenning, wint het merk de red dot Product Design Award en de GOOD DESIGN van Chicago Athenaeum voor het model Laurastar Lift evenals de Grand Prix de l’Innovation Design van de beurs van Parijs.

Innovatie van een Zwitserse fabrikant

Daarnaast word vooral de innovatie van de Zwitserse productontwikkelaar opgemerkt. In 1990 ontvangt Laurastar de Innovation Oscar voor het strijksysteem Premium, in 2001 de zilveren medaille op het Concours Lépine voor het strijksysteem Magic en in 2012 de Grand Prix de l’Innovation Technologie voor het model Laurastar S7a.