Laurastar tot uw dienst

 

Om een online reparatieaanvraag in te dienen

Connectie aan uw klantenrekening of creatie van een rekening vereist

Om uw kleren mooi te houden, moet uw Laurastar product regelmatig door u worden nagekeken en onderhouden.

Daarom staan onze telefonische adviseurs altijd voor u klaar en beantwoorden ze al uw vragen in het Frans, Engels, Duits, Nederlands, Italiaans of Spaans. Ze bieden u accurate, doeltreffende en betrouwbare diensten op maat en geven u persoonlijk advies. In Zwitserland, Frankrijk, België, Nederland, Duitsland, Engeland en in Oostenrijk stellen we verschillende gratis telefoonnummers ter beschikking.

Laurastar heeft verder ook een team van zo'n veertig opgeleide technici en ingenieurs die voor u klaarstaan om al uw technische problemen bij reparaties of onderhoud op te lossen. Met hun unieke kennis en vakbekwaamheid kunnen ze ook uw toestel weer repareren.

Verzorging en onderhoud van uw Laurastar

Om een lange levensduur van uw Laurastar product te verzekeren is het belangrijk om er goed voor te zorgen door een regelmatig onderhoud uit te voeren. Hier volgen enkele aanbevelingen van onze specialisten.

Ten eerste moet u weten dat de Laurastar strijksystemen en stoomcentrales uitsluitend zijn ontworpen voor gebruik met leidingwater. Om ze langer te behouden mag er nooit water met chemische producten of condenswater uit de wasdroger worden gebruikt; dit kan de goede werking van het toestel schaden. Het gebruik van de anti-kalkkorrels of -patronen in combinatie met leidingwater wordt ten zeerste aanbevolen om kalkafzetting te voorkomen en zo langer van uw Laurastar te kunnen genieten. De anti-kalkkorrels of -patronen moeten regelmatig worden vervangen.

Bovendien moet de stoomgenerator bij het eerste gebruik van uw Laurastar product worden gespoeld. Herhaal deze handeling elke maand of om de 10 strijkuren. Hiervoor moet het toestel afgekoeld en uitgeschakeld zijn en moet de stekker uit het stopcontact zijn gehaald. Let op, u mag nooit ontkalkingsmiddelen of andere chemische producten gebruiken, de toestellen van Laurastar mogen uitsluitend met water worden gespoeld!

Ten slotte zet Laurastar zich in om 10 jaar lang onderhoud voor de producten te garanderen. Dit is gratis tijdens de garantieperiode. Na deze periode is deze dienst betalend en geeft u vervolgens recht op een extra jaar garantie.

Reparatie van uw Laurastar

Laurastar verbindt zich om gedurende tien jaar de producten te repareren. Tijdens de garantieperiode (2 jaar) biedt de Laurastar klantenservice de reparatie van uw strijksysteem of uw stoomcentrale gratis aan.

Daarna wordt een betaald onderhoud aangeboden. Als u dit heeft laten uitvoeren, geeft dit recht op een extra jaar garantie.